[PRINT

Genopslag - Afdelingsleder til Stefanshjemmet i Aarhus


Vores afdelingsleder gennem mange år har valgt at træde ud af arbejdsmarkedet. Derfor søger vi en ny afdelingsleder pr. 1/6 2020. Vi søger en afdelingsleder der brænder for ledelse af fagligt engagerede og dygtige medarbejdere. Ledelsesstilen skal være båret af en kærlig og robust stil, som er kendetegnet ved indsigt i egen skrøbelighed.

Stillingen er på fuldtid.

Stefanshjemmet har den smukkeste beliggenhed med udsigt over Aarhus Bugt og direkte adgang til de store seværdigheder og aktiviteter i Aarhus by.

Stefanshjemmets tilbud er rettet til mennesker med erhvervet hjerneskade og/eller svære fysiske handicaps.

Stefanshjemmet er et socialpædagogisk bo- og aktivitetstilbud med henholdsvis 44 boliger og 60 pladser i dagtilbuddet fordelt på eksterne og interne borgere. Der er en forstander og 4 afdelingsledere.

Vi tilbyder bostøtte, pleje, omsorg og aktivitetstilbud efter § 83, §85, og §104

Stefanshjemmet er et tværfagligt miljø med omkring 160 ansatte. Hovedfaggruppen er sosu-assistenter, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter.

Det centrale er den aktive borger, med udgangspunkt i borgerens ønsker og drømme. Vi samles af vores neuropædagogiske tilgang samt værdier og etik.

Som kommende afdelingsleder vil du blive leder af en boafdeling, køkkenafdelingen og samarbejde med frivillighedskoordinatoren.

Vi søger en afdelingsleder med følgende kompetencer:

 

·         Du har formentlig en social- eller sundhedsfaglig baggrund.

·         Du skal brænde for borgernes og personalets trivsel.

·        Erfaring med døgnområdet og gerne med kendskab til Opus vagtplan.

·         Du må gerne være fagligt velfunderet i forhold til målgruppen.

·        Kendskab og interesse for dokumentation på det social- og  sundhedsfaglige område.

·         Du er tydelig og nærværende i din ledelse.

·         Beslutningskraft i spændingsfeltet mellem involvering og vilkår.

·         God til at lytte.

·         God til at uddelegere og vise tillid til dine medarbejdere.

·         Kan indgå i et tillidsfuldt samarbejde med ledelseskollegaer.

 

Det er dog vigtigst for os at finde den rette. Har denne annonce fanget din interesse, er du meget velkommen til at kontakte forstander Erik Morten Jensen for spørgsmål. Kan kontaktes på 4185 8930 eller ermj@aarhus.dk. Ønsker du et besøg og nærmere intro vil der være mulighed for det. Mere information kan hentes på www.stefanshjemmet.dk

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Stefanshjemmet er selvejende med Diakonhøjskolen i Aarhus som bagland og driftsoverenskomst med Aarhus Kommune.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 21. april 2020 kl. 8.00

Ansøgningen skal sendes pr. mail til stefanshjemmet@aarhus.dk mærket ”afdelingsleder”. Ansøgningen skal indeholde henvisning til referencer.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 17.

Den selvejende institution Stefanshjemmet, Carl Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C


 
 
 
© Design-Line DanmarkLicensed by Stefanshjemmet   V.5.5-12-1027657 
Velkommen Stefanshjemmet Beliggenhed  Etisk værdigrundlag  Personalet  Brugerrådet  Lukkedage beskæftigelsestilbuddet Plan 2017-2020 Pixiudgave Ydelser Boligerne  Kost  Faktaliste  Valgfrie ydelser  Delplan  Aktivitetscenteret  Vores bus  Aktivitetscenterets pjece  Det sker Sommerfest og havegudstjeneste  Sankt Hans 2018  Loppemarked lørdag d. 21. april  Mortens aften  Gudstjenester  Julefrokost  Lysfest 2017  Galleri Loppemarkedsfest 2018  Sankt Hans 2018  Sommerfest 2017  Bliv frivillig Frivillighedspolitikken  Projekter Kommunikation/It projekt  Betjeningsudstyr  Inclusia Skitser Inclusia  Inclusias hjemmeside  Job Afdelingsleder  Ergoterapeut  Bostøttemedarbejder  SOSU-assistent  Nattevagt vikar  Praktikbeskrivelse  Anemonen Tilsyn Kontakt os Vi er på facebook  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark