[PRINT

Stefanshjemmet søger en ergoterapeut. 

Den selvejende institution Stefanshjemmet søger en ergoterapeut til afdelingen Strandvejen stuen fra 1. maj. Stillingen er på 30-32 timer i gennemsnit pr. uge.

Stefanshjemmet er et bo- og beskæftigelsestilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade og/eller svære fysiske handicap. Vi tilbyder bostøtte, pleje, omsorg, aktiviteter og samvær med et vedligeholdende sigte. Det centrale er beboernes behov og muligheder, og vi samles af vores neuropædagogiske tilgang, samt værdier og etik.

Stefanshjemmet er et tværfagligt miljø med omkring 160 ansatte, fordelt på 4 boenheder, aktivitetscenter, køkken, vaskeri, administration og pedel. Afdelingen strandvejen stuen har 22 medarbejder. Hovedfaggrupperne er pædagoger, sosu-assistenter, ergo- og fysioterapeuter. Alle faggrupper indgår på lige vilkår i arbejdet med pleje og omsorg for beboerne.

Der er et velfunderet tværfagligt arbejde, der er præget af en god atmosfære mellem afdelingens medarbejdere. Sammen oplever vi at kunne løfte i flok og udvikle både beboerne og arbejdspladsen. 

Så har du lyst til at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe til at beboerne på Stefanshjemmet for en god hverdag så er det lige dig vi mangler.

Vi søger en terapeut med følgende kompetencer:

·         Evner at skabe et godt liv for beboerne

·         Tydelig i skrift og tale

·         Fysisk og psykisk robust

·         Engageret og god til at se muligheder

·         Udadvendt, opsøgende og initiativrig

·         Handlekraftig og med et godt overblik

·         Gode samarbejdsevner

Arbejdstiden er skiftende i dag og aftenarbejde, med arbejde hver tredje weekend.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til principperne om Ny løn efter overenskomst med gældende fagorganisation.

Vi har driftsoverenskomst med Aarhus kommune.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Holmegaard Calundan på telefon 4186 4426.

Du kan også få mere at vide om Stefanshjemmet på vores hjemmeside: www.stefanshjemmet.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 25. marts kl. 8.00 og ansøgninger kan sendes pr. mail på stefanshjemmet@aarhus.dk mærket ”strandvejen stuen”.

Vi forventer at afholde samtale mandag den 30. marts 2020.

 

 

 

 
 
 
 
© Design-Line DanmarkLicensed by Stefanshjemmet   V.5.5-10-1027658 
Velkommen Stefanshjemmet Beliggenhed  Etisk værdigrundlag  Personalet  Brugerrådet  Lukkedage beskæftigelsestilbuddet Plan 2017-2020 Pixiudgave Ydelser Boligerne  Kost  Faktaliste  Valgfrie ydelser  Delplan  Aktivitetscenteret  Vores bus  Aktivitetscenterets pjece  Det sker Sommerfest og havegudstjeneste  Sankt Hans 2018  Loppemarked lørdag d. 21. april  Mortens aften  Gudstjenester  Julefrokost  Lysfest 2017  Galleri Loppemarkedsfest 2018  Sankt Hans 2018  Sommerfest 2017  Bliv frivillig Frivillighedspolitikken  Projekter Kommunikation/It projekt  Betjeningsudstyr  Inclusia Skitser Inclusia  Inclusias hjemmeside  Job Afdelingsleder  Ergoterapeut  Bostøttemedarbejder  SOSU-assistent  Nattevagt vikar  Praktikbeskrivelse  Anemonen Tilsyn Kontakt os Vi er på facebook  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark