[PRINT

GENOPSLAG                                                                                                                                                                             

Den selvejende institution Stefanshjemmet søger en barselsvikar for en social- og sundhedsassistent til afdelingen Havglimt 1. fra den 19.05.19 på 32 timer i gennemsnit pr. uge. Ansættelsen bliver begivenhedsbestemt, da vi endnu ikke kender slutdatoen, men vi forventer et års ansættelse.

Stefanshjemmet fine bygninger er smukt placeret med udsigt til Aarhusbugten og Marselisborg skov ligger umiddelbart bag Stefanshjemmets område.

Stefanshjemmet er et bo- og beskæftigelsestilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade og/eller svære fysiske handicap. Vi tilbyder bostøtte, pleje, omsorg, aktiviteter og samvær med et vedligeholdende sigte.

Det centrale for os er beboernes behov og muligheder, og vi samles af vores neuropædagogiske tilgang, samt værdier og etik.

Vi har stor opbakning fra aktive frivillige og pårørende.

Afdelingen har et udviklende tværfagligt miljø med 16 ansatte, hvor der er en god og ordentlig tilgang både til beboerne, men også kollegerne imellem.

Hovedfaggrupperne er sosu-assistenter, sosu-hjælpere, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter, hvor alle arbejder på lige vilkår med fokus på pleje og omsorg for beboerne.

Arbejdstiden er en blanding af dag- og aftenvagter og man tilstræber blot at arbejde hver tredje weekend.

Vi søger en faglig dygtig social- og sundhedsassistent eller en medarbejder med en anden relevant baggrund med følgende kompetencer:

      ·         Teoretisk velfunderet

      ·         Tydelig i skrift og tale

      ·         Fysisk og psykisk robust

      ·         Engageret og god til at se muligheder

      ·         Udadvendt, opsøgende og initiativrig

      ·         Handlekraftig og med et godt overblik

      ·         Gode samarbejdsevner

      ·         Kan arbejde selvstændigt, effektivt og omsorgsfuldt og som har en positiv, glad og                    motiverende adfærd.

      ·         Har lyst til at medvirke til faglig udvikling.

      ·         Er en god kollega og tager medansvar for den samlede opgave.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til principperne om Ny løn efter overenskomst med gældende fagorganisation.

Vi har driftsoverenskomst med Aarhus kommune.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kristian Avnsbøl på telefon 4185 5658

Du kan også få mere at vide om Stefanshjemmet på vores hjemmeside: www.stefanshjemmet.dk.

Ansøgningsfristen er den fredag den 26. april 2019 kl. 8:00 og ansøgninger kan sendes pr. mail på info@stefanshjemmet.dk mærket ”BARSELSVIKAR hg1”.

Vi forventer at afholde samtale mandag den 29. april 2019

© Design-Line DanmarkLicensed by Stefanshjemmet   V.5.5-22-910969 
Velkommen Stefanshjemmet Beliggenhed  Etisk værdigrundlag  Personalet  Bestyrelsen  Brugerrådet  Lukkedage beskæftigelsestilbuddet Plan 2017-2020 Pixiudgave Ydelser Boligerne  Kost  Faktaliste  Valgfrie ydelser  Delplan  Aktivitetscenteret  Vores bus  Aktivitetscenterets pjece  Det sker Sommerfest og havegudstjeneste  Sankt Hans 2018  Loppemarked lørdag d. 21. april  Mortens aften  Gudstjenester  Julefrokost  Lysfest 2017  Pårørende Galleri Loppemarkedsfest 2018  Sankt Hans 2018  Sommerfest 2017  Sankt Hans 2016  Bliv frivillig Frivillighedspolitikken  Inclusia Skitser Inclusia  Inclusias hjemmeside  Projekter Kommunikation/It projekt  Betjeningsudstyr  Job  Social- og sundhedsassistent  Praktikbeskrivelse  Anemonen Tilsyn Boligforeningen At bytte bolig...  Huslejekontrakt  Kontakt os Vi er på facebook  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark