[PRINT
Fakta

Der er naturligvis en række faktuelle ting, der gør sig gældende, når man bor i eget hjem:
 • Beboeren skal sørge for indkøb af fx. håndklæder, dyne, toiletpapir, sengelinned m.m. Der er mulighed for at købe hjælp til henholdsvis vask af tøj og til rengøring på Stefanshjemmet.
 • Forplejning: Beboere og pårørende har mulighed for selv at lave mad i
  lejligheden - eller købe det på Stefanshjemmet.
  Stefanshjemmet har et køkken der drives af faglært personale hvis opgave det er at sikre den enkelte en sund og ernæringsrigtig kost.
 • Beboerne har mulighed for at se maden blive tilberedt, de kan dufte maden, deltage i madlavningen og have indflydelse på hvad man får at spise.
 • Købes maden på Stefanshjemmet, gøres regnskabet op en gang om året,
  og der reguleres i den månedlige pris, hvis det er nødvendigt.
 • Læge: Beboerne benytter fortsat den læge, der har kendt og fulgt dem
  gennem deres tidligere liv.
 • Økonomi: De økonomiske forhold så som husleje, lommepenge m.m.
  administreres af beboeren selv - eventuelt i samråd med de pårørende eller en værge. Der er ligeledes mulighed for at få støtte og vejledning fra
  Stefanshjemmets personale.
 
 
© Design-Line DanmarkLicensed by Stefanshjemmet   V.5.5-70-793750 
Velkommen Stefanshjemmet Beliggenhed  Etisk værdigrundlag  Personalet  Bestyrelsen  Brugerrådet  Plan 2017-2020 Pixiudgave Lukkedage beskæftigelsestilbuddet Ydelser Boligerne  Kost  Faktaliste  Valgfrie ydelser  Delplan  Aktivitetscenteret  Vores bus  Aktivitetscenterets pjece  Det sker Sankt Hans 2018  Loppemarked lørdag d. 21. april  Frivillige søges til loppemarkedet  Sankt Hans  Mortens aften  Gudstjenester  Julefrokost  Lysfest på Stefanshjemmet Program for Lysfesten  Link til program Kulturhovedstad 2017  Inclusialøbet Tilmelding  Program  Fodboldslalom  Mediedækning af løbet  Pårørende Bliv frivillig Frivillighedspolitikken  Inclusia Skitser Inclusia  Inclusias hjemmeside  Projekter Kommunikation/It projekt  Betjeningsudstyr  Job  Social- eller sundhedsfaglig medarbejder  Pædagog  Social- og sundhedsassistent  Praktikbeskrivelse  Anemonen Tilsyn Boligforeningen At bytte bolig...  Huslejekontrakt  Kontakt os Vi er på facebook Diplom Job og Krop  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark